3 nejoblíbenější notebooky HP

18.04.2012 16:15

Statistiky, rozměry a obrázky někdy nestačí. Při výběru nového počítače se ptejte na názory lidí, kteří už přístroj používají. Pro řadu ProBook od HP jsme to udělali za vás.

Notebooky Probook jsou populární, protože se hodí na všechno. Jsou to pracovní přenosné počítače, které ale rádi využijete i doma. Řada Probook se vyznačuje hranatými tvary a specifickou klávesnicí i touchpadem. Tyto rysy najdete u notebooku Folio.

Co ale říkají na řadu ProBook skuteční uživatelé? Pojďme se podívat na dojmy ze tří nejprodávanějších HP ProBooků.

 

HP ProBook 4530s A1D23EA

Tento stroj s dvoujádrovým procesorem a 15 palcovým monitorem je všeobecně považován za nejlepší notebook HP. Najdou se i na něm nějaké nedostatky?

Vlastně se nenašel žádný majitel tohoto notebooku, který by o něm nemluvil s nadšením. Všichni dotazovaní se shodují především na kvalitě designu. Dvoujádrový procesor Intel Core i5 a 1GB grafické paměti utáhnou všechny známé grafické programy a editory i nejnáročnější počítačové hry.

Mnoho uživatelů ocenilo voděodolnou klávesnici. HP Probook 4530s člověk použije v různých místech. S vypnutou Wi-Fi vydrží reálně 4,5 hodiny.

Velké množství užitečných nástrojů může někomu připadat zbytečné. Naštěstí se dají všechny snadno odinstalovat.

HP notebook 4530s je aktuálně k dostání za zhruba 15 000Kč. V poměru k výkonu stroje je cena pro všechny oslovené uživatele přívětivá.

 

HP ProBook 4535s LG852EA

Toto je levnější, ale výkonná varianta patnácti palcového dvoujádrového notebooku řady HP ProBook. Lidé si na něm cení designu a překvapivě velkého harddisku.

Profesionála, který chce online editovat HD videa, by tento notebook HP nejspíš zklamal. Přístroj ocení zejména ti, kteří hledají šikovný pracovní počítač za rozumnou cenu. Integrovaná grafická karta je ale podle většiny lidí dost výkonná a 640GB uživatelské paměti taky potěší.

HP ProBook 4535s u nás seženete pod 10 000 Kč, za tu cenu je to opravdu slušný stroj.

 

HP ProBook 4730s A1D66EA

Při koupi HP Probooku 4730s už budete muset sáhnout trošku hlouběji do kapsy. Nikdo, kdo tak udělal, toho ale nelituje.

Mezi notebooky HP je model 4730s nejspíš králem. Všichni jej totiž milují. Počítač naprosto skvěle splňuje všechno, co očekáváte od počítače do školy, do práce, na hraní nebo na složitou a náročnou grafickou editaci.

Baterka vydrží přes pět hodin. S procesorem 2,4 GHz tak můžete na 17 palcovém monitoru pařit online hry nebo upravovat fotografie ve vlaku napříč republikou.

HP Notebook řady 4730s se dá sehnat za něco málo přes 15 000Kč. Drtivá většina zákazníků, kteří si tento HP ProBook pořídili, k němu nemá absolutně žádné výhrady.